26.4.19 – 28.4.19 Veronikin pokal

posted in: Objave 2019 | 0

Od 26.4.19 do 28.4.19 poteka v Kamniku tekmovanje za Veronikin pokal. Tekmovanja so se udeležili tudi trije tekmovalci iz LK MINS. V kvalifikacijah je Rok Bizjak med člani UL zasedel trinajsto mesto, Nik Bizjak je bil med mladinci UL šesti, Matic Jager pa je med kadeti zasedel drugo mesto.

V eliminacijah se je najbolje odrezal Matic, saj je bil nepremagljiv do finala. V finalu se je boril proti romunu Mariu Timpu proti kateremu je žal izgubil vendar vseeno si priboril odlično srebrno medaljo.

Bizjak Nik je bil tudi nepremagljiv do 1/4 finala kjer pa je izgubil proti slovencu Sergeju Podkrajšku, tako da je na koncu zasedel peto mesto.

Rok Bizjak se je odlično boril do 1/16 finala kjer je izgubil proti čehu Eriku Ebermannu in tako na koncu zasedel sedemnajsto mesto.

Vsi trije tekmovalci so v svojih kategorijah tekmovali tudi v ekipnem tekmovanju. Članska ekipa v sestavi Rok Bizjak, Den Habjan Malavašič in Žiga Ravnikar je v kvalifikacijah zasedla drugo mesto. V eliminacijah pa so v finalu tekmovali proti ekipi Turčije proti kateri so žal izgubili z 0:6 in na koncu osvojili odlično drugo mesto.

Mladinska ekipa v sestavi Nik Bizjak, Sergej Podkrajšek in Miha Rožič je v kvalifikacijah zasedla tretje mesto, v eliminacijah pa so vnapetem finalnem dvoboju premagali ekipo Slovaške in tako osvojili zlato medaljo.

Kadetska ekipa v sestai Matic Jager, Timej Jeras in Kristjan Prodan je v kvalifikacijah zasedla drugo mesto, v eliminacijah pa so v finalnem dvoboju žal izgubili in tako osvojili srebrno medaljo.

V mešani kadetskih ekipah sta Matic Jager in Mia Velkova zasedla prvo mesto

Čestitamo vsem.