16. 3. 2019 Šolsko državno prvenstvo – Horjul

posted in: Objave 2019 | 0

V soboto 16. 3. 2019 se je v Horjulu odvilo Šolsko dvoransko državno prvenstvo. Iz Postonjskih OŠ se je tekmovanja udeležilo devetnajst tekmovalcev.

Iz OŠ Miroslava Vilharja se je najbolje odrezal Maks Čehovin saj je postal državni prvak med učenci 1-3 razred ukrivljeni lok. Matevž Aralica Božič je med učnci 1-3 razred goli lok zasedel drugo mesto, Tilen Simčič Brus je bil deseti, Tomaž devetak pa šestnajsti. Med učenkami 1-3 razred goli lok je bila Sara Milošević četrta, Nina Simčič Brus sedma in Tinkara Aralica Božič dvanajsta. Jošt Zala je med učenkami 4-6 razred ukrivljeni lok zasedla peto mesto. Dana Dolenc Rijavec je med učenkami 4-6 razred goli lok zasedla šestindvajseto mesto. Med učenci 4-6 razred ukrivljeni lok se je najbolje odrezal Timotej Obreza Škerjanec z drugim mestom. Žan Pangerc pa je med učenci 4-6 razred goli lok zasedel devetindvajseto mesto.

Iz OŠ Antona Globočnika sta se najbolje odrezala z tretjim mestom Gal Škrbec med učenci 1-3 razred goli lok in Nik Stančič med učenci 7-9razred sestavljeni lok. Med učenkami 4-6 razred goli lok je Hana Valenčič zasedla dvajseto mesto, Alja Kodele pa je bila petindvajseta. Stian Hreščak je med učenci 4-6 razred ukrivljeni lok zasedel deveto mesto. Tinkara Kogej Kardinar je bila med učenkami 7-9 razred šesta, Lina Kodele pa šestnajsta.