29.9.2018 STP in DP – Lendava

posted in: Objave 2018 | 0

V soboto 29.9. se je v Lendavi odvilo tekmovanje za Sloenski tarčni pokal in državno prvenstvo za mlade in veterane. Na državnem prvenstvu se je najbolje odrezal Timotej Obreza Škerjanec, ki je med mlajšimi dečki ukrivljeni lok zasedel drugo mesto. Tretje mesto so zasedli Tinkara Kogej Kardinar med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok, Nala Jurca med mladinkami ukrivljeni lok in Matic Jager med kadeti ukrivljeni lok. Stane Natlačen je med veterani ukrivljeni lok zasedel četrto mesto, ravno tako je bila četrta Iva Rusjan med mladinkami UL. Peto mesto so zasedli Aljaž Kaluža med kadeti UL, Primož Mekina med kadeti sestavljeni lok in Matic Kontelj med dečki UL. 

Na tekmovanju za Slovenski tarčni pokal je Stane Natlačen zasedel peto mesto med veterani UL, Nala Jurca je bila druga, Iva Rusjan pa tretja med mladinkami UL. Matic Jager je med kadeti UL zasedel tretje mesto, Aljaž Kaluža pa je bil peti. Ravno tako sta peto mesto zasedla Primož Mekina med kadeti SL in Matic Kontelj med dečki UL. Tinkara Kogej Kardinar je bila med mlajšimi deklicami UL tretja. Timotej Obreza Škerjanec pa je ravno tako zasedel tretje mesto med mlajšimi dečki UL. 

V absolutni konkurenci po dvobojih je absolutno UL Nala Jurca zasedla peto mesto Iva Rusjan pa je bila osma. Med kadeti in veterani UL sta bila Aljaž Kaluža in Matic Jager peta, Stane Natlačen pa je zasedel deveto mesto. Med kadeti in veterani SL je Primož Mekina zasedel deveto mesto. Ravno tako je zasedel deveto mesto Matic Kontelj v konkurenci do 14 let UL. V konkurenci do 12 let UL je Tinkara Kogej Kardinar zasedla drugo mesto, Timotej Obreza Škerjanec pa je bil deveti. 

2018-09-29 STP in DP Lendava