15.9.2018 DP in tekma za Slovenski 3D pokal

posted in: Objave 2018 | 0

V soboto 15.9. 2018 se je v okolici grada Snežnik odvilo državno prvenstvo za mlade in veterane. Poleg tega pa je odvila tudi zadnja tekma za Slovenski 3D pokal. Celotnega tekmovanja se je udeležilo deset naših članov, državnega prvenstva pa osem.

Državna prvaka sta postala, Vanda Natlačen med veterankami dolgi lok ter Primož Mekina med kaeti sestavljeni lok. Aljaž Kaluža med kadeti goli lok in Timotej Obreza Škerjanec med mlajšimi dečki goli lok pa sta zasedla tretje mesto. V veteranski konkurenci z golim lokom je Miran Kaluža zasedel osmo mesto, Vlado Šivec je bil deveti, Edo mekina pa deseti. Stane Natlačen se je z dolgim lokom zavihtel na trinajsto mesto. 

Na tekmovanju za Slovenski 3D pokal je Barbara Obreza med članicami goli lok zasedla tretje mesto, Vanda Natlačen pa je bila med članicami dolgi lok tretja. Andrej Natlačen pa se je med člani dolgi lok zavihtel na prvo mesto. Med veterani goli lok so Miran Kaluža, Vlado Šivec in Edi Mekina zasedli peto, šesto in sedmo mesto. Stane Natlačen je bil z dolgim lokom dvajseti. Primož Mekina je med kadeti sestavljeni lok zasedel prvo mesto, Aljaž Kaluža je bil z golim lokom tretji, ravno tako se je na tretje mesto zavihtel Timotej Obreza Škerjanec med mlajšimi dečki goli lok.

2018-09-15 DP Snežnik