Olimpijski dan 16.6.

posted in: Objave 2018 | 0

16. junija bo OKS na Stadionu Kodeljevo obeležil Olimpijski dan. Dan, ko se spominjamo začetka olimpijskih iger moderne dobe. Olimpijski dan pa ne poudarja le obeležitve rojstva sodobnih olimpijskih iger, temveč poziva k dejstvu, da je potrebno sprejeti in vzdrževati aktiven življenjski slog ter živeti olimpijske vrednote: odličnost, prijateljstvo, spoštovanje.

Zato si želimo, da Olimpijski dan 2018 preživite aktivno in šport za vedno zapišete v svoja srca. Strokovnjaki s področja športa in zdravstva bodo testirali vašo telesno zmogljivost ter vam na podlagi rezultatov meritev izdelali mnenje in svetovali kako izbojlšati ali ohranjati svoje sposobnosti.

Prijavite se in pohitite. Prvim 5 prijavljenim v vsaki skupini, bomo zagotovili še posebno Inbody meritev, natančno analizo razmerja med mišicami, vodo, kostno maso in maščobami, ki nudi podrobne informacije o stanju našega telesa.

Ob 13. uri se bomo vsi skupaj podali na tek z olimpijci in se z najboljšimi slovenskimi športniki kasneje družili na olimpijskem pikniku, kjer vam olimpijsko znanje lahko prinese zanimive nagrade. Vsi udeleženci teka prejmete tudi spominske majice in diplome. 

Več o dogajanju in ostale zanimivosti preberite na dan.olympic.si.

PRIDRUŽI SE OLIMPIJSKEMU DNEVU, UGOTOVI KAKO ”FIT” SI IN SE DRUŽI Z OLIMPIJCI NA TEKU IN PIKNIKU

PRIJAVI SE ZDAJ!

Udeležba je brezplačna.

Veselimo se vaše družbe, Ekipa OKS-ZŠZ