02.12.2017 17. memorial Mateja Šabca

posted in: Objave 2017 | 0

V soboto 02.12.2017 se je v Športni dvorani šolskega centra v Postojni odvijal 17. Memorial Mateja Šabca. Prizadevni člani LK MINS- a so še enkrat več dokazali da so odlični organizatorji in gostitelji lokostrelskega tekmovanja na najvišji državni ravni, saj je nastopilo kar 247 tekmovalcev iz 33 klubov iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Tekmovanje, ki je potekalo preko celega dne je otvoril podžupan občine Postojna, g. Andrej Berginc, tradicionalno pa jih je obiskal tudi sveti Miklavž.
MINS ovci so imeli prijavljenih 30 tekmovalcev in doma je ostalo veliko medalj, nekaj članov pa je prikazalo najboljše streljanje doslej.
Zmage so se v svojih kategorijah veselili Vanda Natlačen med članicami dolgi lok, Nala Jurca med mladinkami ukrivljeni lok in Tinkara Kogej Kardinar med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok. Odlično drugo mesto so osvojili Matic Jager, Primož Mekina in Erazem Jošt. Na najnižjo stopničko pa so se zavihteli Vita Kontić, Stanislav Natlačen, Miran Kaluža, Iva Rusjan in Kontelj Matic. Odlično pa so barve kluba v svojih kategorijah branili s četrtim mestom Vladislav Šivec, peto mesto sta osvojili Nika Smrdu in Judita Stibilj, Nik Stančič in Pia Černač sta bila šesta, na sedmo mesto so se uvrstili Edi Mekina, Ajda Stibilj in Timotej Obreza Škerjanec, na osmo Lara Kogovšek in Vitan Golubović Blaško, na deveto Sonja Kocjančič, Robert Stibilj in Dejan Savić, Aljaž Kaluža je bil dvanajsti, Andrej Natlačen trinajsti, Gašper Jenček šestnajsti, Igor Gajić in Jernej Stibilj sta bila štiriindvajseta in Uroš Milost ki je bil sedemindvajseti.
V slovenskem dvoranskem pokalu so MINS ovci po treh tekmah na prvem mestu.

Čestitke vsem !

Memorial Mateja Šabca 2017