06.08.2017 – Slovenski in Jadranski 3D pokal – Muta

posted in: Objave 2017 | 0

V soboto 5.8. je bila v Muti tekma za Slovenski 3D pokal in zadnja tekma za Jadranski 3D pokal. In MINS ovci so bili zopet med tekmovalci in tudi še kaj več….
Med članicami goli lok je slavila Nika Smrdu, pri članicah instinktivni lok se je na stopničke z tretjim mestom zavihtela Maruša Gajić, med članicami dolgi lok je bila Vanda Natlačen tretja, Vita Kontić pa četrta. Pri članih instinktivni lok je bil Igor Gajić tokrat četrti. Pri dolgem loku se je z zlatom okitil Matej Grad, Jaka Rusjan pa je zasedel deveto mesto. Med veterani goli lok je bil Vlado Šivec tretji, Edo Mekina pa četrti, pri dolgem loku pa je Stane Natlačen zasedel osmo mesto. Pri kadetih sestavljeni lok je bil Primož Mekina četrti, pri dečkih goli lok pa je bil Aljaž kaluža zopet prvi.
Po zadnji tekmi Jadranskega 3D pokala so se v skupni razvrstitvi na stopničke za zmagovalce povzpeli; Matej Grad na najvišjo med člani dolgi lok, Maruša Gajić je bila med članicami instinktivni lok druga, na tretje mesto pa sta se zavihteli Smrdu Nika med članicami goli lok in Kontić Vita med članicami dolgi lok.