03.12.2016 – 16. memorial Mateja Šabca

posted in: Objave 2016 | 0

V soboto 03.12.2016 se je v športni dvorani v Postojni odvil 16. memorial Mateja Šabca. Minsovci smo imeli prijavljenih največ tekmovalcev in tudi odnesli smo domov kar nekaj medalj. Med članicami goli lok je Nika Smrdu z osebnim rekordom 486 krogov zasedla prvo mesto Sonja Kocjančič pa je bila peta, Vanda Natlačen je bila med članicami dolgi lok prva, Vita Kontić druga in Maruša Rusjan peta. Med člani ukrivljeni lok Je Bizjak Rok zasedel prvo mesto, Janez Škrbec pa je bil sedmi. Med člani goli lok je Jurca Konrad zasedel trinajsto mesto Miran Kaluža je bil petnajsti Robert Stibilj pa dvaindvajseti. Pri članih dolgi lok je bil z veliko prednostjo prvi Matej Grad, Igor Gajić je bil šesti, Andrej Natlačen sedmi, Miloš Marc deveti ter Jaka Rusjan šestnajsti. Pri veteranih ukrivljeni lok se je Stane Natlačen zavihtel na tretje mesto, pri veteranih goli lok je bil ravno tako Vlado Šivec zavihtel tretji. Med mladinkami ukrivljeni lok je bila Iva Rusjan druga, med mladinci ukrivljeni lok pa je bil Nik Bizjak drugi Jure Marc pa šesti. Pri kadetinjah ukrivljeni lok je bila Nala Jurca druga, med kadeti ukrivljeni lok pa Matic Jager prvi. Med deklicami goli lok je bila Majerič Marina prva. Pri dečkih ukrivljeni lok je z veliko prednostjo zasedel prvo mesto Aljaž Kaluža, Dejan Savić pa je bil četrti. Pri dečkih sestavljeni lok je drugo mesto zasedel Primož Mekina. Pri mlajših deklicah ukrivljeni lok je bila Tinkara Kogej Kardinar četrta, Ajda Perko sedma in Zala Jošt deseta, med mlajšimi deklicami goli lok je Ajda Stibilj zasedla sedmo mesto. Med mlajšimi dečki ukrivljeni lok je bil Gregor Jernejčič tretji. V kategoriji mlajši dečki sestavljeni lok je Žak Lončarek zasedel prvo mesto, med mlajšimi dečki goli lok kjer je bilo največ naših članov je Vitan Golubović Blaško zasedel drugo mesto, Erazem Jošt je bil šesti, Lars Avčin Mlakar osmi, Tilen Šantelj deseti, Amon Mihael Ivanovič dvanajsti, Rok Jambrošič dvanajsti ter Aleks Škrbec štirinajsti.

V slovenskem dvoranskem pokalu smo po treh tekmah na prvem mestu in za kar 560 točk pred drugouvrščenim LK Logatcem in tretjeuvrščenim LK Budanje.

Čestitamo vsem na njihovih rezultatih predvsem pa mlajšim kateri so se kljub tremi zelo dobro držali za nekatere njihovem prvem večjem tekmovanju.

2016-12-03 Dvoranski pokal Postojna (avtor_ Pozar-Grad-Jurca)