21.11.2015 -DVORANA 18 m – Ajdovščina

posted in: Objave 2015 | 0

V Ajdovščini je v Športni dvorani Police v soboto, 21.11.2015., potekala četrta tekma, ki šteje za dvoranski pokal Lokostrelske zveze Slovenije za leto 2015 / 16.
Postojnčani so imeli najštevilčnejšo zasedbo, kar 29 jih je nastopilo,osvojili so kup medalj in še povišali vodstvo v skupnem seštevku pokala.
V kategoriji mladinci ukrivljeni lok je Rok Bizjak streljal odlično ( 585krogov/600) in osvojil prvo mesto. Prav tako je bila Vanda Natlačen med članicami dolgi lok prva, med dečki sestavljeni lok je slavil Matej Godeša, drugi je bil Primož Mekina, prav tako prvi je bil med mlajšimi dečki sestavljeni lok Klemen Godeša. Med članicami goli lok je bila Sonja Kocjančič tretja, Perko Mirjana četrta,Godeša Barbara peta, Smrdu Nika šesta in Debevec Mateja deveta. Med člani goli lok je bil Janez Škrbec peti, Konrad Jurca pa devetnajsti. Med člani dolgi lok je bil Jaka Rusjan drugi, Miloš Marc peti in Igor Gajić osmi. Nastopili so tudi štirje MINS – ovi veterani; druga mesta so osvojili Šantelj Irena med ženskami goli lok, med moškimi pa Natlačen Stanislav z ukrivljenim lokom in Mitja Podkrajšek z dolgim lokom, Šivec Vlado je bil z golim lokom četrti. Mladinka Iva Rusjan je bila z ukrivljenim lokom peta, prav tako je bila peta kadetinja Nala Jurca z ukrivljenim lokom. Med dečki ukrivljeni lok se je med MINS – ovci najbolje odrezal Miha Godeša z drugim mestom, Kaluža Aljaž je bil osmi, Jager Matic deseti in Matevž Mulec petnajsti. Med najmlajšimi je bila Kogej Kardinar Tinkara osma z ukrivljenim lokom, z golim lokom je bila Ajda Perko četrta, med mlajšimi dečki pa je Šantelj Tilen osvojil sedmo mesto.

Naslednja tekma za Dvoranski pokal Slovenije pa bo za MINS – ovce najbrž najpomembnejša, saj se bo odvijala v Postojni.
12. decembra bo v dvorani Šolskega centra Postojna potekal tradicionalni, že petnajsti po vrsti , Memorial Mateja Šabca, na katerem MINS –ovci pričakujejo okoli 250 tekmovalcev iz Slovenije in tujine

Rezultati

Za Lokostrelski klub MINS Postojna
K.J.