8.11.2015 – DVORANA 18 m – Bilje

posted in: Objave 2015 | 0

V Biljah pri Novi gorici je v soboto, 8.11.2015., potekala tretja tekma, ki šteje za dvoranski pokal Lokostrelske zveze Slovenije za leto 2015 / 16. Očitni je bližina tekmovališča prepričala MINS – ovce, da se tekme udeležijo v zavidljivem številu, saj jih je na tekmi nastopilo kar 21, temu primerna pa je tudi bera medalj z tekmovanja. Osvojili so kar šest zlatih, štiri srebrne ter štiri bronaste in še kup uvrstitev med dobitnike točk v slovenskem pokalu.
V slogu dolgega loka so se MINS – ovci odlično odrezali; med članicami je bila prva Vanda Natlačen, med člani je bil prav tako prvi Jaka Rusjan, med veterani pa je Mitja Podkrajšek zasedel drugo mesto.
V slogu ukrivljenega loka je med mladinci letos prvič nastopil v dvorani in takoj odnesel zmago Rok Bizjak, med dečki je po hudem troboju zmagal Miha Godeša, odlično tretje mesto je v isti kategoriji dosegel Matic Jager z le tremi točkami zaostanka. Med veterani je drugo mesto dosegel Stane Natlačen, tretje mesto med kadetinjami je dosegla Nala Jurca. Kaluža Aljaž je med dečki dosegel četrto, mulec Matevž pa dvanajsto mesto. Med mladinkami je nastopila še Iva Rusjan, ki je zasedla sedmo mesto.
V slogu sestavljenega loka vse po starem; Matej Godeša med dečki in Klemen Godeša med mlajšimi dečki na prvem mestu.
V slogu goli loka je tokrat izreden uspeh dosegla Sonja Kocjančič, saj je med članicami dosegla drugo mesto, prav tako druga je bila med veterankami povratnica na tekmovanja Irena Šantelj, dve tretji mesti sta domov odnesli tudi Mirjana Perko med članicami, Ajda Perko pa med mlajšimi deklicami. Na četrto mesto se je uvrstil Vlado Šivec, Godeša Barbara je bila sedma, Mateja Debevec osma in Konrad Jurca enajsti.

Rezultati

Za Lokostrelski klub MINS Postojna
K.J.